Citromos joghurtos
Hozzávalók:
- 4×3 tojásból piskótát sütünk, az alapreceptekben leírtak szerint.
Krém:
- 0,5 l Hulala habtejszín
- 5 dob. 125 grammos, citromos joghurt
- 2-3 ek porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- fél citrom leve
- 1 cs. zselatin 6 ek. langyos vízben feloldva
A joghurtot összekeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, reszelt citromhéjjal, és a fél citrom levével. A tejszínt habbá verjük, beleforgatjuk a joghurtos keveréket, és a feloldott zselatint.
Megtöltjük a lapokat, úgy, hogy a tetejére is maradjon egy kevés krém. Szeletelés előtt pár órát hűtőben dermesztjük.( Másfajta ízű joghurttal is készíthető. )