Gesztenye kocka

Hozzávalók:

Krém: 50 dkg gesztenyemassza, 20 dkg Rama, 15 dkg porcukor, 1 rumaroma, 1 cs vaníliaízű pudingpor, 3 dl tej, 2 dl tejszín, 1 ek zselatin

A tejben sűrűre főzzük a vaníliapudingot. A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzá keverjük a rumaromát és a gesztenyemasszát. Ha kihűlt a pudingunk a két krémet jól összekeverjük és kihabosítjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a kevés vízben(kb 0.5dl)feloldott zselatint.

Összeállítás:

A piskótára rákenjük a pudingos gesztenyekrémet, majd a tejszínhabot. Tetejére szórhatunk kakaóport, esetleg csurgathatunk olvasztott csokoládét, vagy meszórhatjuk reszelt gesztenyemasszával.