Jägermeister torta

Hozzávalók:

  • 4 x 3 tojásos diós piskótát sütünk az  (alapreceptek) – ben leírtak szerint. (kb 27x35cm-es tepsiben)

Krém:

  • 4 dl. tej
  • 2 cs. kakaós pudingpor
  • 10 dkg tejcsokoládé
  • 20 dkg Rama
  • 20 dkg porcukor
  • 1 rumaroma

Elkészítés:

A pudingot megfőzzük a tejben. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a rumaromával, majd jól kihabosítjuk a langyosra hűlt pudinggal.

Összeállítás: megtöltjük a lapokat a krémmel, úgy, hogy maradjon krém a tetejére és az oldalára is.

Az üveg sablonját kemény papírból kivágjuk, ráhelyezzük a piskótára és éles késsel körbevágjuk. Ebből a piskótalapból 2db üvegünk lesz.

Tetejét és oldalát megkenjük krémmel, majd ételfestékkel zöldre színezett nyújtható fondannal burkoljuk ( a minyon nyújtható fondannal receptnél le van írva). Én a címkét is ebből készítettem, és ételfestékkel rajzoltam meg.

A kupak okkersárgára színezett fondanból van.