Pudingos gyümölcstorta

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • 4 ek kristálycukor
  • 4 ek rétesliszt
  • 4 ek olvasztott Rama
  • 1 tk sütőpor

Piskótát sütünk tortaformába.

Krém:

  • 1 cs bármilyen ízű pudingpor, 0.5 l tej, 4 ek cukor, 2 tojásfehérje

Elkészítése:

A pudingot elkészítjük a tasakon lévő előírás szerint, és még forrón belekeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét.

A kihűlt piskótát visszatesszük a formába ( legjobb ha kapcsos), majd ráöntjük a még meleg pudingot, tetejét kirakjuk gyümölcsökkel, és bevonjuk színtelen tortazselével, melyet a csomagolásán előírtak szerint megfőztünk.

Tetejét tejszínhabbal díszíthetjük.