Részeges Izidor

Hozzávalók:
Tészta:
- 15 dkg Ramát
- 15 dkg porcukorral
- 4 tojás sárgájával habosra kavarunk.
- Hozzáadunk 1 ek kakaót
- 12 dkg, darált diót
- ½ cs. Sütőport
- 7 dkg, lisztet és a 4 tojás keményre vert habját.
Elkészítés:
180-fokos sütőben 20-25 percig sütjük, majd kihűlés után megkenjük baracklekvárral.
Alsó krém: 20 dkg darált diót összekeverünk, 2-marék porcukorral, 2 cs. vaníliás cukorral, 1- üveg rum aromával, és a lekváros piskóta tetejére kenjük.
Felső krém: 6 db egész tojást, 3 ek kakaóval, 10 dkg porcukorral, gőz fölött gyakran kevergetve, sűrűre főzünk, Ha kihűlt hozzá keverünk 25 dkg habosra kevert margarint.
Ezt a krémet a dió tetejére kenjük. Máz: egy tortabevonót 2 ek étolajjal gőz fölött vagy mikróban felolvasztunk, és bevonjuk vele a süteményt. Dermedés után forró vízbe mártott késsel szeleteljük.