Sport szelet

Hozzávalók

  • 50 dkg darált keksz
  • 4 evőkanál kakópor
  • 25 dkg margarin
  • 20 dkg kristálycukor
  • 2 dl tej
  • Rum vagy rumaroma
  • 2 tábla tortabevonó

Elkészítés:

A darált kekszet összekeverjük a kakaóporral. Ezután egy edényben a margarint, cukorral és tejjel összemelegítjük, hogy a vaj és a cukor elolvadjon.

Ráöntjük a kakaóporral összekevert kekszre, majd hozzá adjuk a rumot vagy aromán. Ezeket jól elkeverjük és a masszát egy tepsibe vagy tálba nyomkodjuk.

Betesszük a hűtőbe, ez alatt elkészítjük a csokimázat. Gőz felett felolvasztjuk a csokit, majd rákenjük az elkészült masszánkra.

Szeletelni hűtött állapotban, forró vízbe mártottt késsel.

🥂 Fogyassza egészséggel!