Angelina álma
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg Rama
- 1 kk. szódabikarbóna
- 2 ek. kakaópor
- 2 db tojás
- 2 ek. méz
Krém:
- 1 L tej
- 3 cs. puncs pudingpor
- 25 dkg porcukor
- 25 dkg Rama
Máz:
- 10 dkg ét- bevonó massza
- 2 ek. olaj
Elkészítése:
A tésztához valókat a liszt kivételével, egy tálba összemérjük, és kézi habverővel gőz felett simára keverjük. A lisztet hozzáadva tésztát gyúrunk belőle, majd 10 percet pihentetjük. 4 nagyon vékony lapot nyújtunk, amit tepsi hátán 180-fokos sütőben 8-10 perc alatt megsütünk.
A krémhez, megfőzzük a pudingot a tejjel és kihűtjük. Közben habosra keverjük a margarint, és jól összedolgozzuk a kihűlt pudinggal. Megtöltjük a lapokat és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Mikróban vagy gőz fölött, felmelegítjük a tortabevonót, étolajat, majd a sütemény tetejére öntjük. Miután megdermedt, forró vízbe mártott késsel szeleteljük.