Jägermeister torta
Hozzávalók:
- 4 x 3 tojásos diós piskótát sütünk az (alapreceptek) – ben leírtak szerint. (kb 27x35cm-es tepsiben)
Krém:
- 4 dl. tej
- 2 cs. kakaós pudingpor
- 10 dkg tejcsokoládé
- 20 dkg Rama
- 20 dkg porcukor
- 1 rumaroma
Elkészítés:
A pudingot megfőzzük a tejben. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a rumaromával, majd jól kihabosítjuk a langyosra hűlt pudinggal.
Összeállítás: megtöltjük a lapokat a krémmel, úgy, hogy maradjon krém a tetejére és az oldalára is.
Az üveg sablonját kemény papírból kivágjuk, ráhelyezzük a piskótára és éles késsel körbevágjuk. Ebből a piskótalapból 2db üvegünk lesz.
Tetejét és oldalát megkenjük krémmel, majd ételfestékkel zöldre színezett nyújtható fondannal burkoljuk ( a minyon nyújtható fondannal receptnél le van írva). Én a címkét is ebből készítettem, és ételfestékkel rajzoltam meg.
A kupak okkersárgára színezett fondanból van.