Málnás muffin kis hercegnőknek
Hozzávalók
Tészta:
- 23 dkg porcukor
- 23 dkg Rama
- 23 dkg liszt
- 3 egész tojás
- 1 cs sütőpor
- 1 dl tej
Krém:
- 0,5 kg málna
- 4 ek kristálycukor
- 2 cs tejszín ízű pudingpor
- 25 dkg Rama
- 20 dkg porcukor
Elkészítés:
A tésztához habosra keverjük a porcukrot a margarinnal, majd egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat a sütőporral elkevert lisztet és a tejet. Muffinpapírt teszünk a muffin sütőbe és félig megtöltjük a masszával. 180- fokos sütőben 15-20 percig sütjük.
A krémhez összeturmixoljuk a gyümölcsöt. Szitán átpaszírozzuk.
Fél liter folyadékra lesz szükségünk, ha nincs annyi akkor a többit vízzel pótoljuk. Ebben a gyümölcslében csomómentesen elkeverjük a 4 ek cukrot és a pudingport, majd közepes lángon sűrűre főzzük.
Ha kihűlt habosra keverjük. A ramát szintén habosra keverjük a porcukorral és a két krémet jól összedolgozzuk.
Habzsákba töltjük és a kihűlt muffinok tetejére nyomjuk.
Fondant virágokkal, koronával díszítjük. (A fondant receptje az alapreceptek között megtalálható. De a Dr Oetker fondant is nagyon finom.)
? Fogyassza egészséggel!