Sport szelet
Hozzávalók
- 50 dkg darált keksz
- 4 evőkanál kakópor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg kristálycukor
- 2 dl tej
- Rum vagy rumaroma
- 2 tábla tortabevonó
Elkészítés:
A darált kekszet összekeverjük a kakaóporral. Ezután egy edényben a margarint, cukorral és tejjel összemelegítjük, hogy a vaj és a cukor elolvadjon.
Ráöntjük a kakaóporral összekevert kekszre, majd hozzá adjuk a rumot vagy aromán. Ezeket jól elkeverjük és a masszát egy tepsibe vagy tálba nyomkodjuk.
Betesszük a hűtőbe, ez alatt elkészítjük a csokimázat. Gőz felett felolvasztjuk a csokit, majd rákenjük az elkészült masszánkra.
Szeletelni hűtött állapotban, forró vízbe mártottt késsel.
? Fogyassza egészséggel!