Tarka meggyes (Fekete-sárga szelet)

Hozzávalók:
- 5 db tojás
- 25 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg Rama
- 30 dkg rétesliszt
- 1 cs sütőpor
- 1 dl tej és
- 2 dkg keserű kakaópor
Elkészítése:
A tojás sárgákat habosra kavarjuk a Ramával a cukorral és a vaníliás cukorral.
Hozzáadjuk a hideg tejet a sütőporral elkevert lisztet, majd a tojások kemény habbá vert fehérjét. Két részre osztjuk és az egyik feléhez, hozzákeverjük a kakaóport.
Zsírpapírral kibélelt tepsibe töltjük a tésztát váltakozva, úgy hogy egy kanál fehér és egy kanál barna tészta kerül a tepsibe, míg meg nem telik.
Tetejét vastagon megszórjuk porcukorba és 1-2ek réteslisztbe forgatott, magozott meggybefőttel(bármilyen idénygyümölccsel készíthetjük, de gyümölcs nélkül is finom).
180-fokos sütőben 20-25 percig sütjük. Ha kihűlt a tetejét olvasztott csokoládéval vonjuk be.