Tiramisu szelet

Hozzávalók a tésztához:
- 4 tojás
- 4ek cukor
- 2 ek rétesliszt
- 1 ek kakaópor
- 1 ek kapucsínópor
- 1/2 cs sütőpor
- 1 rumaroma
Krém:
- 0.5 l tej
- 2 cs tiramisu ízű pudingpor
- 20 dkg Rama
- 20 dkg porcukor
- 2 dl tejszín
- kakaópor
Elkészítés:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük a 4 ek cukorral. H ozzáadjuk a tojások sárgáját, majd ha már egynemű, óvatosan közé keverjük a sütőporral, kakaóval és kapuccsínóval elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe töltjük, és 180-fokos sütőben 20-25 percig sütjük. Ha kihűlt rumaromával megspricceljük a piskótát.
A krémhez a 0.5 l tejben sűrűre főzzük a 2 cs pudingot, ha kihüt összekeverjük a porcukorral habosra kevert margarinnal. Még együtt jól kihabosítjuk a krémet, és a kihűlt piskótánk tetejére kenjük. Hűtőszekrénybe tesszük, hogy a krém egy kicsit megkeményedjen, majd a keményre felvert tejszínhabot a tetejére simítjuk, végül kakaóporral megszórjuk.