Csokis diós krémes álom
Hozzávalók
Tészta:
- 15 dkg liszt
- 2 ek kakaópor
- 6 dkg porcukor
- 12 dkg Rama
- 4 dkg étkezési keményítő
- ½ cs sütőpor
- 2 tojás sárgája
Forgatáshoz:
- 10 dkg darált dió
Krém:
- 3 ek Nutella( csokis mogyorókrém)
- 1 ek Rama
Elkészítés:
A lisztet összekeverjük a cukorral, kakaóporral, sütőporral és az étkezési keményítővel. Hozzáadjuk a puha margarint és a tojások sárgáját, majd egynemű tésztává gyúrjuk.
A tésztát fóliába csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Hűtés után dió nagyságú golyókat formázunk belőle és megforgatjuk a darált dióban.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük egymástól 2-3 cm távolságra és a közepükbe az ujjunkkal mélyedést készítünk.
180- fokos sütőben 15 percig sütjük.
A nutellát a vajjal habosra keverjük, csillag végű nyomózsákba tesszük és a kihűlt sütemények közepét csúcsosan megtöltjük.
? Fogyassza egészséggel!