Kekszes mandulás sütemény
Hozzávalók
Barna tészta:
- 25 dkg darált keksz
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 0,5 üveg rumaroma
- 2 ek kakaópor
- 1 dl presszókávé.
Zöld tészta:
- 25 dkg darált keksz
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 0,5 üveg zöld mandulaaroma
- 1 dl tej
Máz:
- 1 tortabevonót
- 5 dkg margarint, összemelegítünk.
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit külön-külön összegyúrjuk. Könnyebb, összegyúrni, ha a margarint megolvasztjuk.
Összeállítás: A tésztákat 1,5 cm vastag kocka alakra kinyújtjuk.
Alulra a barna tésztát tesszük, ráhelyezzük a zöldet, és a tetejét bevonjuk tortabevonóval.
Ha a csoki megdermedt, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.
? Fogyassza egészséggel!