Kekszes mandulás sütemény

Hozzávalók

Barna tészta:

  • 25 dkg darált keksz
  • 15 dkg porcukor
  • 10 dkg margarin
  • 0,5 üveg rumaroma
  • 2 ek kakaópor
  • 1 dl presszókávé.

Zöld tészta:

  • 25 dkg darált keksz
  • 15 dkg porcukor
  • 10 dkg margarin
  • 0,5 üveg zöld mandulaaroma
  • 1 dl tej

Máz:

  • 1 tortabevonót
  • 5 dkg margarint, összemelegítünk.

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit külön-külön összegyúrjuk. Könnyebb, összegyúrni, ha a margarint megolvasztjuk.

Összeállítás: A tésztákat 1,5 cm vastag kocka alakra kinyújtjuk.

Alulra a barna tésztát tesszük, ráhelyezzük a zöldet, és a tetejét bevonjuk tortabevonóval.

Ha a csoki megdermedt, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.

🥂 Fogyassza egészséggel!