Kráter sütemény

Tészta:
- 5 tojás
- 25 dkg kristálycukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 5 dkg olvasztott Rama
- 1 dl tej
- 25 dkg liszt
- 1 cs. sütőpor
- 2 ek. kakaópor
Krém:
- 2 cs. vaníliás pudingpor
- 8 dl tej
- 6 ek. cukor
Tetejére:
- 5 dl tejföl
- 4 ek. cukor
- 1 cs. vaníliás cukor
Elkészítés:
A krém hozzávalóiból sűrű pudingot főzünk, majd kihűtjük.
A tésztához kemény habbá verjük a tojások fehérjét. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, vaníliás cukorral, az olvasztott margarinnal, majd felváltva hozzáadjuk a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet, és a tejet. A végén óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét.
A tésztát tepsibe öntjük, a langyosra hűlt pudingot vizes kanállal a tetejére kanalazzuk. 180-fokos sütőben 30 percig sütjük.
A tejfölt jól összekeverjük a cukorral, és vaníliás cukorral, és a még forró sütemény tetejére kenjük. Kihűlés után szeleteljük.