Málnás muffin kis hercegnőknek

Hozzávalók

Tészta:

  • 23 dkg porcukor
  • 23 dkg Rama
  • 23 dkg liszt
  • 3 egész tojás
  • 1 cs sütőpor
  • 1 dl tej

Krém:

  • 0,5 kg málna
  • 4 ek kristálycukor
  • 2 cs tejszín ízű pudingpor
  • 25 dkg Rama
  • 20 dkg porcukor

Elkészítés:

A tésztához habosra keverjük a porcukrot a margarinnal, majd egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat a sütőporral elkevert lisztet és a tejet. Muffinpapírt teszünk a muffin sütőbe és félig megtöltjük a masszával. 180- fokos sütőben 15-20 percig sütjük.

A krémhez összeturmixoljuk a gyümölcsöt. Szitán átpaszírozzuk.

Fél liter folyadékra lesz szükségünk, ha nincs annyi akkor a többit vízzel pótoljuk. Ebben a gyümölcslében csomómentesen elkeverjük a 4 ek cukrot és a pudingport, majd közepes lángon sűrűre főzzük.

Ha kihűlt habosra keverjük. A ramát szintén habosra keverjük a porcukorral és a két krémet jól összedolgozzuk.

Habzsákba töltjük és a kihűlt muffinok tetejére nyomjuk.

Fondant virágokkal, koronával díszítjük. (A fondant receptje az alapreceptek között megtalálható. De a Dr Oetker fondant is nagyon finom.)

🥂 Fogyassza egészséggel!