Rakott puding

Hozzávalók

  • Babapiskóta vagy piskótalap
  • 3cs bármilyen pudingpor
  • 1.5 l tej
  • Csokoládé öntet vagy olvasztott csokoládé
  • 10 dkg mazsola
  • Rum vagy  rumarom a ízlés szerint.

Elkészítés:

A pudingokat megfőzzük a csomagolás szerint.

Egy tálba belerakjuk a babapiskótát vagy az eltördelt piskótadarabokat, meglocsoljuk rummal vagy aromával és megszórjuk mazsolával.

Váltakozva rákanalazzuk a pudingok felét, majd ismét megrakjuk rummal meglocsolt piskótával, megszórjuk mazsolával és rákanalazzuk váltakozva a maradék pudingot.
Hűtőbe tesszük, míg megdermed, szeletelve tányérra tesszük habtejszínt nyomunk a tetejére, és csokoládéval meglocsoljuk.

🥂 Fogyassza egészséggel!