Angelina álma

Hozzávalók:

  • 40 dkg liszt
  • 20 dkg porcukor
  • 5 dkg Rama
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • 2 ek. kakaópor
  • 2 db tojás
  • 2 ek. méz

Krém:

  • 1 L tej
  • 3 cs. puncs pudingpor
  • 25 dkg porcukor
  • 25 dkg Rama

Máz:

  • 10 dkg ét- bevonó massza
  • 2 ek. olaj

Elkészítése:

A tésztához valókat a liszt kivételével, egy tálba összemérjük, és kézi habverővel gőz felett simára keverjük. A lisztet hozzáadva tésztát gyúrunk belőle, majd 10 percet pihentetjük. 4 nagyon vékony lapot nyújtunk, amit tepsi hátán 180-fokos sütőben 8-10 perc alatt megsütünk.

A krémhez, megfőzzük a pudingot a tejjel és kihűtjük. Közben habosra keverjük a margarint, és jól összedolgozzuk a kihűlt pudinggal. Megtöltjük a lapokat és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Mikróban vagy gőz fölött, felmelegítjük a tortabevonót, étolajat, majd a sütemény tetejére öntjük. Miután megdermedt, forró vízbe mártott késsel szeleteljük.