Elefánt könnycsepp

Tésztához:
- 6 tojás
- 6 evőkanál cukor
- 3 dkg kakaó
- 3 evőkanál liszt
- Késhegynyi szódabikarbóna
Krémhez:
- (2 adag tésztához való)
- 3 dl tej
- 4 evőkanál liszt
- 20 dkg Rama
- 5 evőkanál porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A tésztát úgy készítjük mint a piskótát, sütés után nyújtófán kettéválasztjuk.
A krémhez a tejet a liszttel sűrűre főzzük. A Rama-t a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra kavarjuk, hozzá adjuk a darált diót és összekeverjük a kihűlt krémmel.
A piskóta és a krém közé banánt helyezünk. Egy tábla étcsokoládés tortabevonót felolvasztunk, kis olajjal hígítva, és ezt ráöntjük a kész sütemény tetejére.