Mentás csokoládé szelet

Hozzávalók:

Krém:

  • 25 dkg Rama
  • 5 dkg porcukor
  • 1 cs vanília ízű pudingpor
  • 10 dkg kristálycukor
  • 3 dl tej
  • 4 dkg kakaópor
  • 1 marék friss mentalevél
  • 0.5 dl sósborszesz

A tetejére: 2 ek. étolajjal felolvasztott ét tortabevonó.

Elkészítése:

A krémhez a pudingot a tejjel és kristálycukorral megfőzzük és kihűtjük. A margarint habosra kavarjuk a porcukorral, és kakaóval, majd beledolgozzuk a kihűlt pudingot. A mentaleveleket apróra vágjuk és szintén a krémbe, keverjük a sósborszesszel együtt. A lapokat megtöltjük a krémmel úgy, hogy alulra barna, középre fehér, felülre szintén barna tészta kerül. A tetejét bevonjuk az olvasztott bevonó masszával, majd 3-4 órára hűtőbe tesszük.