Muzsikás szelet

Hozzávalók:

Krém:

  • 25 dkg Rama
  • 25 dkg porcukor
  • 1 cs vaníliás pudingpor
  • 10 dkg kristálycukor
  • 4 dkg Kakaópor
  • 5 dl tej
  • 15 dkg rumos meggy.

A díszítéshez:

  • 10dkg ét tortabevonó
  • 2ek olaj
  • kevés fehér csoki

Elkészítése:

A piskótalapot 3-részre vágjuk ( én úgy szoktam, hogy 3db 2 tojásos piskótát sütök, így egyenletesek lesznek a lapok ) A krémhez megfőzzük a pudingot a tasakon lévő utasítás szerint a kristálycukorral és a tejjel, majd kihűtjük. Habosra keverjük a margarint a porcukorral és kakaóval, és beledolgozzuk a kihűlt pudingot.

Összeállítás:

Megkenjük az egyik lapot a krém ¼-ével, majd megszórjuk a meggy felével. Rákenjük a krém második negyedét, majd rátesszük a középső lapot. A következő réteget ugyan úgy töltjük, mint az előzőt. Miután megtöltöttük a süteményt egy pár órára hűtőbe tesszük. Ha a sütemény meghűlt tálca segítségével megfordítjuk, hogy szép egyenletes felületet kapjunk. Tetejét bevonjuk az olvasztott ét tortabevonóval, ha megdermedt forró vízbe mártott késsel felszeleteljük és a szeletek tetejét olvasztott fehér csokoládéból rajzolt violinkulccsal díszítjük.