Vaníliás csokis sütemény

Tészta:
- 0.5 kg liszt
- 10 dkg Rama
- 2 egész tojás
- 40 dkg porcukor
- 6 ek kakaópor
- 2 cs. sütőpor
- 5 dl tej.
Krém:
- 30 dkg Rama
- 25 dkg porcukor
- 2 cs. vaníliás cukor
- 2 cs. vaníliás pudingpor
- 6 dl tej
Máz:
- 1 tej tortabevonó
- 2 ek. étolajjal felolvasztva
Elkészítés:
A porcukrot habosra keverjük a margarinnal, és az egész tojásokkal. A lisztet összekeverjük a sütőporral és kakaóval, majd a tejjel felváltva a habos margarinhoz keverjük. A masszát 4 felé osztjuk és egyenként 180-fokos sütőben 10-15 percig sütjük.
A krémhez a pudingot megfőzzük a tejben, és ha kihűlt összekeverjük a porcukorral, és vaníliás cukorral habosra kevert margarinnal. Három felé osztjuk, majd egymásra téve megkenjük a lapokat. Tetejét bevonjuk az olvasztott csokoládéval, és pár órát hűtőbe tesszük. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.